27-01-09

Londen: met de trein of met de boot?

Als je graag snel op je bestemming bent of je bent vlug zeeziek, dan is de keuze snel gemaakt. Je neemt de Eurostar natuurlijk. En als je de vakantie al genietend wil inzetten door eens goed uit te waaien op het dek, dan neem je de ferry. Maar hoe zit het met de websites van de twee. Welke is de handigste in gebruik. We zochten het eventjes voor je uit en wij komen tot deze conclusie:

De site van eurostar is duidelijk meer uitgebreid omdat zij ook meerdere mogelijkheden hebben binnen hun aanbod. Maar een uitgebreide site is daarom nog geen betere site. P&O Ferries vertrekt duidelijk van het systeem kort en bondig.

P&O Ferries: Op drie minuten tijd heb je de geschikte afvaart gevonden, de juiste informatie ingevuld en de betalingsgegevens geregeld. P&O Ferries heeft ook veel meer in de aanbieding dan enkel de overzet van Calais naar Dover. Heel handig aan het boeken is dat je automatisch goedkopere aanbiedingen te zien krijgt die de zelfde dag van afvaart hebben. Meestal gaat het dan wel over nachtvaarten waarbij er minder faciliteiten mogelijk zijn.

Eurostar: Ook hier gaat het boeken heel makkelijk en snel. Het grote vordeel bij Eurostar is dat je in één keer ook een hotel kan boeken en eventueel een huurwagen reserveren. Dit alles in één boeking! Ook de verschillende mogelijkheden zijn leuk. Ze hebben acties voor de mensen die musea willen bezoeken, maar er zijn ook party-trips. Momenteel kan je zelfs de Da Vinci - tour boeken. Zeker de moeite waard om eens te bekijken.

Heb je een andere mening of deel je gewoon onze mening, laat dan een reactie achter. De score voor de websites is een beetje moeilijk omdat het nu over twee websites gaat natuurlijk!

18:26 Gepost door De toeristen in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.